Produk

Top klep Éntri Top

Pedaran pondok:

Forged & Casting top Éntri klep bal

1- Forged & Casting Carbon steel, stainless steel, duplex, bahan khusus

2- Flange tungtung, Butt dilas

3- 150Lb ~ 2500Lb

4- 2 "~ 40"


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Panjelasan Produk

Klep bal luhur-éntri

Model / td>

Klep bal luhur-lebet Q40F

Diaméter nominal

NPS 2 ~ NPS 40

Suhu operasi

-46 ℃ ~ 121 ℃

Tekanan operasi

KELAS 150 ~ KELAS 2500

Bahan

WCB 、 A105 、 LCB 、 LF2 、 CF8 、 F304 、 CF8M 、 F316, jsb.

Standar desain

API 6D 、 ISO 17292

Panjang struktural

ASME B16.10

Nyambung tungtung

ASME B16.5 、 ASME B16.25

Standar tés

API 598 、 API 6D

Métode operasi

Manual, cacing, pneumatik sareng listrik

Widang aplikasi

Cai, minyak bumi sareng gas alam

Babasan sanésna 1

Bagian sapertos bonét, bola, korsi klep, batang klep, sareng sajabana tiasa diturunkeun sareng dipasang online kanggo ngawujudkeun fungsi perbaikan online.

Babasan séjén 2

Paranti ngonci disayogikeun pikeun nyegah panyalahgunaan klep.

Babasan anu sanés 3

Desain struktur pencegahan flyout bobot klep, pikeun nyegah kacilakaan kusabab flyout batang klep disababkeun ku tekanan anu teu normal dina kamer

Babasan séjén 4

Desain seuneu sareng antistatik

Babasan séjén 5

Batang klep sareng korsi klep dilengkepan sistem suntikan.

Babasan séjén 6

DBB (blok dua kali sareng perdarahan) fungsi

Struktur integral

Awak ngadopsi struktur antargolongan, pikeun mastikeun yén éta ngagaduhan kakuatan anu cukup sareng kaku tina tekanan kerja anu dipeunteun maksimum, trims klep parantos dirancang sareng dipilih pikeun mastikeun reliabiliti dina sababaraha kaayaan jasa. Témbok anu cukup témbok sareng sambetan sambungan, kakuatan tinggi pisan mantuan pikeun pangropéa sareng ngalayanan klep anu tiasa nahan setrés pipa

Struktur éntri luhur

Klep ngadopsi struktur lebet luhur, bédana anu paling ngabédakeun antara jenis klep ieu sareng anu sanésna nyaéta fungsi pangropéa online tiasa diwujudkeun tanpa kedah miceun klep tina pipa, korsi nganggo struktur korsi tipe konsési, sareng tungtung tukang panangtu korsi disetél salaku sudut serong pikeun nyegah pangotor anu terkumpul dina korsi tina pangaruh kana konsési korsi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali