Produk

Katilu Ball Valves

Pedaran pondok:

Dijalin & Casting klep bola tilu arah

1- Forged & Casting Carbon steel, stainless steel, duplex, bahan khusus

2- Tipe T sareng tipe L

3- tungtung flange, Butt dilas

4- Korsi logam sareng korsi lemes

5- 150Lb ~ 2500Lb

6- 0,5 "~ 36"


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Panjelasan Produk

Klep bal 3jalan

Model / td>

Tipe L atanapi tipe T

Diaméter nominal

NPS 0,5 ~ NPS 36 "

Suhu operasi

-46 ℃ ~ 121 ℃ (Lembut Korsi)> = 150 ℃ (Logam Korsi)

Tekanan operasi

KELAS 150 ~ KELAS 2500

Bahan

WCB 、 A105 、 LCB 、 LF2 、 CF8 、 F304 、 CF8M 、 F316, jsb.

Standar desain

ASME B 16.34 / API 6D / API 608 / BS EN ISO17292 / ISO14313 

Panjang struktural

ASME B 16.10 / API 6D / EN558

Nyambung tungtung

ASME B 16.5 / ASME B 16.47 / ASME B 16.25 / EN1092 / JIS B2220 / GOST12815 

Standar tés

API 598 、 API 6D

Métode operasi

Manual, cacing, pneumatik sareng listrik

Widang aplikasi

Cai, minyak bumi sareng gas alam

Babasan sanésna 1

Desain anti statis

Babasan séjén 2

Desain seuneu-aman

Babasan anu sanés 3

Batang anti niup kaluar

Katup bal tilu arah sareng opat korsi bulu desain bal asup luhur kalayan opat korsi, anu ngolah fungsi ketat anu langkung dipercaya, kumaha ogé, ukuran klep janten langkung ageung, kalebet bal, sareng desin disada rada rumit.

Logam kana logam anu dipangku klep bal tilu arah. Bal sareng korsi tina logam kana logam anu ditempatan klep bal tilu arah anu ngagunakeun téknik canggih tina campuran nikel basa campuran semprot (anu karasa janten> = HRC 60) palapis semprot stasion Multro-sonic (maks karasa HRC 75), sareng perawatan khusus nguatkeun jsb, nampilkeun ketang anu tiasa dipercaya sareng umur jasa anu langkung lami, anu khusus dianggo pikeun médium sareng dregs abu sareng partikel padet, suhu aplikasi produk umum nyaéta <= 200 Deg C, sapertos mesen khusus, aplikasi suhu tiasa ngahontal 425 Deg C (Karbon stell) atanapi 540 Deg C (SS, CrMo Steel, CrmoV steel).


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali