Warta

Warta pausahaan

  • Blowdown klep Gawé jeung Jenis

    Klep blowdown dianggo pikeun ngocorkeun sababaraha cairan tina alat.Éta napel kana alat-alat anu cairan damelna ngandung najis padet.Sifat najis sapertos kitu henteu leyur dina cairan anu tiasa dianggo sareng tiasa disimpen dina permukaan alat ...
    Maca deui
  • Kagiatan Non Destructive Test (NDT) 2

    4 KALIBRASI PERALATAN NDT  Subkontraktor NDT kedah ngalebetkeun daptar kalibrasi sareng sertipikat kalibrasi ka PCR sareng prosedur NDT sateuacan mobilisasi personel sareng peralatan NDT ka lokasi. Parabot NDT kedah disayogikeun sareng kalib...
    Maca deui
  • Kagiatan Uji Non Destructive (NDT) 1

    Uji Non-Destructive: - Saatos réngsé spools pipa minyak sareng gas, spools pipa anu didamel kedah diuji pikeun integritasna pikeun dianggo dina medium minyak sareng gas.Téhnik anu paling umum pikeun nguji spools pipa ieu nyaéta NDT (uji coba non-destructive).Sababaraha NDT anu paling umum ...
    Maca deui
  • Seal Mobil Gawé jeung Jenis

    Perkenalan: - Klep dina industri kimia mangrupikeun komponén anu penting.Urang peryogi klep pikeun ngatur aliran cairan.Dina industri, sababaraha valves pisan krusial jadi ku cara ngarobah posisi na tanpa nanyakeun hiji jalma otorisasi bisa ngaganggu sakabeh proses.Janten, urang peryogi segel khusus pikeun ...
    Maca deui
  • Nyukcruk Panas dina Pipa

    Nyukcruk panas nyaéta sistem anu diwangun ku sakumpulan jalur anu aya dina kontak fisik sareng pipa atanapi wadah.Éta diwangun ku unsur résistif anu panas nalika listrik didamel ngalangkunganana.Industri minyak sareng gas ngagunakeun sistem nyukcruk panas dina skala anu lega.Aplikasi utama ...
    Maca deui
  • Klep Relief Tekanan (Laku Langsung sareng Dioperasikeun Pilot)

    Maca deui
  • High Pressure Globe Valve Working

    Tekanan tinggi Globe klep Gawé

    Maca deui
  • Bal klep internals Gawé

    Maca deui
  • Klasifikasi Flange-PART 1

    1.Standar flange 2. Nonstandard flange 3. Wide raray flange 4. Sempit raray flange 1.Standar flange Standar flanges dirancang salaku per IS baku sarta sadia gampang pikeun mendi pipe, sambungan antara sirah jeung cangkang jsb Ieu bisa dipaké pikeun tekanan sedeng jeung suhu.2...
    Maca deui
  • Flange Guard sarta Pentingna na

    Flange Guard sareng Pentingna Dina unggal industri anu ngurus atanapi ngagunakeun sababaraha jinis cairan diwangun ku jaringan pipa anu dihubungkeun tina hiji alat ka anu sanés, ti hiji unit panyimpenan ka anu sanés.Kusabab aya kamungkinan pipa mampet kusabab sifat ...
    Maca deui
  • Jenis Flange

    Jenis Flange  Flange beuheung dilas  Slip on flange  Flange Screwed  Flange gabungan Lap  Flange Buta 1. Flange beuheung dilas: - Hal ieu dipaké pikeun suhu luhur, operasi tekanan tinggi atawa dimana aya fluktuasi lega dina tekanan sarta suhu.Flanges ieu mangpaat pikeun nanganan ongkosna mahal ...
    Maca deui
  • Beda Antara PSV na PRV

    Klep Kasalametan Tekanan (PSV) ogé biasa disebut klep Kasalametan.Éta téh dipaké pikeun ngagentos tekanan tina equipments operasi Gas.Umumna klep muka ngadadak, sakedapan.Pressure Relief Valves (PRV) ogé biasa disebut ngan saukur Relief Valves.Aranjeunna hiji ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2