Warta

Warta

  • Déwan Crane Co disatujuan rencana pikeun misahkeun kana dua pausahaan

    Saatos réngsé, shareholders Crane Co bakal nguntungkeun tina kapamilikan dina dua usaha fokus sarta disederhanakeun nu duanana pamimpin di industri masing-masing jeung well-posisi pikeun sukses terus Crane Co., produsén diversified produk industri kacida direkayasa, ngumumkeun o. ..
    Maca deui
  • Beda Antara Blok Ganda sareng Bleed sareng Isolasi Ganda

    Aya bédana penting antara DBB sareng DIB, sabab sering digolongkeun dina kategori anu sami sareng dianggo silih ganti dina industri.Blok ganda sareng klep getihan dianggo pikeun isolasi primér sareng sekundér dimana perdarahan rohangan klep diperyogikeun.Pikeun leres ngartos doub ...
    Maca deui
  • Ihtisar Klep Kukupu

    Klep kupu-kupu milik kulawarga klep rotasi saparapat-péngkolan, diciptakeun sareng mimiti dianggo dina prototipe mesin uap ti mimiti abad ka-18.Pamakéan klep kukupu tumuwuh dina taun 1950-an pikeun aplikasi dina pasar minyak sareng gas, sareng 70 taun saatosna aranjeunna terus dianggo ...
    Maca deui
  • Klep bal

    Klep bal tiasa henteu mumbul saé pisan tapi tiasa dianggo saé dina ngatur aliran.The klep populér dingaranan bal buleud na nu sits di pedalaman awak klep sarta ngadorong kana korsi pikeun ngadalikeun atawa nyadiakeun on / off fungsi dina pipelines cairan.Warisan bal valves jauh leuwih pondok comp ...
    Maca deui
  • Manufaktur aditif diperkirakeun mangaruhan ranté suplai minyak jeung gas

    Nalika pasokan sareng paménta nyiptakeun turun naik pasar dina industri énergi, ngajaga peralatan produksi beroperasi lancar tetep janten masalah ranté suplai pikeun operator minyak sareng gas, henteu gumantung kana kaayaan pasar.Pabrikan Aditif Diperkirakeun Dampak Ranté Pasokan Minyak sareng Gas, Khusus ...
    Maca deui
  • IEA Bangsa Ngaleupaskeun 60 Juta Barel Minyak tina Cadangan Strategis

    31 nagara anggota Badan Énergi Internasional sapuk Salasa ngaleupaskeun 60 juta tong minyak tina cadangan strategisna - satengahna ti Amérika Serikat - "pikeun ngirim pesen anu kuat ka pasar minyak" yén suplai moal pondok saatos invasi Rusia. Ukraina, di ...
    Maca deui
  • Chevron, Iwatani Satuju Ngawangun 30 Stasion Bahan Bakar Hidrogen di California

    Chevron USA Inc. (Chevron), anak perusahaan Chevron Corporation sareng Iwatani Corporation of America (ICA) ngumumkeun kasapukan pikeun ngembangkeun babarengan sareng ngawangun 30 situs bahan bakar hidrogén di California ku 2026. Salaku bagian tina perjanjian, Chevron ngarencanakeun pikeun ngabiayaan pangwangunan. tina situs, anu expe ...
    Maca deui
  • Kurangna Kapasitas Pipa Gas Alam Interstate Ngancem Operasi Pabrikan

    Konsumén Énergi Industri Amérika (IECA) ngirim surat ka Kongrés ngeunaan perhatian anu ningkat tina kapasitas pipa gas alam interstate anu henteu cekap sareng dampak anu ningkat dina sektor manufaktur.Sacara régional, paménta pikeun pembangkit listrik gas alam sareng ékspor LNG parantos ngirangan ...
    Maca deui
  • Kapasitas Batubara AS Nyanghareupan Ampir 60 GW dina Pangsiun ku 2035

    Pamilik pembangkit listrik AS sareng operator parantos nyarios ka Energy Information Administration (EIA) aranjeunna ngarencanakeun pensiunan ampir 60 gigawatts (GW) tina kapasitas batubara anu ayeuna dioperasikeun ku 2035, kalayan henteu aya pamasangan énggal anu dilaporkeun.Fasilitas batubara AS anu aya ayeuna ngahasilkeun langkung seueur ...
    Maca deui
  • Ihtisar Klep Kukupu

    Klep kupu-kupu milik kulawarga klep rotasi saparapat-péngkolan, diciptakeun sareng mimiti dianggo dina prototipe mesin uap ti mimiti abad ka-18.Pamakéan valves kukupu tumuwuh dina taun 1950-an pikeun aplikasi dina pasar minyak jeung gas, sarta 70 taun saterusna maranéhanana terus loba dipaké dina nume ...
    Maca deui
  • 2022 Ramalan Harga Minyak Dibangkitkeun ku EIA

    Administrasi Énergi Énergi AS (EIA) naékkeun ramalan harga rata-rata titik Brent pikeun 2022, prospek énergi jangka pondok Januari (STEO) parantos diungkabkeun.Organisasi ayeuna ningali harga spot Brent rata-rata $ 74.95 per tong taun ieu, anu nandaan paningkatan $ 4.90 dina 2022 p ...
    Maca deui
  • Spirax Sarco urang Spira-trol uap-kedap Control klep

    Spirax Sarco dina taun 2021 ngalegaan lini produkna kalebet klep kontrol kedap uap Spira-trol énggal, ngabantosan para nasabah maksimalkeun kaluaran, ngaminimalkeun downtime sareng ningkatkeun kualitas produk.Pelepasan produk ieu ngagaduhan korsi hirup ganda kelas VI shutoff puncak pinuh, ningkatkeun umur hirup uap p ...
    Maca deui