Produk

Casting Swing Check Valves

Pedaran pondok:

Casting Pariksa klep

1- casting baja karbon, stainless steel, duplikat, bahan khusus

2- Flange tungtung sareng Butt Las

3- Logam dumuk

4-Bolt Bonnet sareng tekanan Seal Bonnet

5- 150Lb & 2500Lb

6- 2 "~ 48"


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Panjelasan Produk

Klep cek ayun

Modél

Klep dipariksa H44H-ayun

Diaméter nominal

2 "~ 48" (50mm ~ 1200mm)

Suhu operasi

-196 ℃ ~ 593 ℃ (kisaran suhu layanan tiasa bénten-bénten kanggo bahan anu bénten-bénten)

Tekanan operasi

150-2500 KELAS

Bahan

Bahan utama: A216 WCB 、 WCC; A217 WC6 、 WC9 、 C5 、 C12 、 C12A 、 CA15; A351 CF8 、 CF8M 、 CF3 、 CF3M 、 CF8C 、 CN3MN 、 CK3MCUN 、 CN7M; A352 LCB 、WCC; A494 LCC5 M35-1 ; A995 4A (CD3MN) 、 5A (CE3MN) 、 6A (CD3MWCuN) ; ASME B 148 C95800 、 C95500, jsb.

Standar desain

API 6D 、 API 594 、 BS 1868 、 ASME B16.34 、 GB 12236 、 GB 12224

Panjang struktural

ASME B16.10

Nyambung tungtung

ASME B16.5 、 ASME B16.25 、 GB 9113 、 GB 12224

Standar tés

API 598 、 ISO 5208 、 JB / T9092 、 GB / T13927

Métode operasi

Klep clack tiasa sacara otomatis dibuka sareng ditutup ku gaya sedeng, beurat gerakan tiasa ditingkatkeun pikeun ngagampangkeun nutup gancang klep clamp, silinder hidrolik tiasa ditingkatkeun kanggo mempermudah panutupan lambat klep clack pikeun nyegah geter pipa, sareng pigging tiasa dilakukeun ngaliwatan manual muka sareng ngonci clack klep dina posisi muka.

Widang aplikasi

Pikeun aplikasi: minyak luar negeri, pemurnian minyak bumi, rékayasa pétrokimia, rékayasa kimia industri listrik listrik, jsb.

Babasan sanésna 1

Raray panyegel tina korsi klep sareng klep clack ngawangun-up dilas sareng alloy keras pikeun ningkatkeun résistansi érosi sareng manjangkeun umur jasa klep.

Babasan séjén 2

SS + grafit atanapi segel logam atanapi mekelan nyalira tekanan diadopsi antara awak klep sareng bonét pikeun sealing anu dipercaya.

Babasan anu sanés 3

Cocog pikeun pencegahan backflow sedeng dina pipa atanapi alat

Babasan séjén 4

Klep cek ageung didesain sareng silinder damping hidrolik pikeun nyegah katup klep tina nabrak korsi klep, ngarusak klep atanapi nyababkeun geter pipa kusabab nutup gancang.

Babasan séjén 5

Dina hal sarat pigging, API 6D ayun klep mariksa tiasa sacara manual dioperasikeun pikeun ngalereskeun posisi bubuka klep clack, supados ngahontal tujuan pigging.

Pikeun klep cek waja karbon, korsi biasana baja palsu, permukaan korsi nyemprot disemprot ku alloy hese anu ditetepkeun ku palanggan. Korsi berulir anu tiasa dianggo tiasa dianggo pikeun NPS <= 10 klep cek, sareng dilas dina korsi tiasa ogé opsional upami dipénta ku palanggan, dilas dina korsi dianggo pikeun NPS> = 12 klep cek waja karbon, pikeun klep cek stainless steel, korsi integral biasana diadopsi, atanapi pikeun ngelas alloy heuras langsung sacara integral. diarah atanapi dilas dina korsi ogé opsional pikeun klep cek stainless steel upami dipénta ku palanggan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali