Produk

Casting Globe Valves

Pedaran pondok:

Matak klep dunya

1- casting baja karbon, stainless steel, duplikat, bahan khusus

2- Flange tungtung sareng Butt Las

3- Logam dumuk

4-Bolt Bonnet sareng tekanan Seal Bonnet

5- 150Lb & 2500Lb

6- 2 "~ 24"


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Panjelasan Produk

Klep dunya

Modél

Klep J41H-dunya

Diaméter nominal

NPS 2 "~ 24" (DN50 ~ DN600)

Suhu operasi

-29 ℃ ~ 593 ℃ (kisaran suhu layanan tiasa bénten-bénten kanggo bahan anu bénten-bénten)

Tekanan nominal

KELAS 150 ~ 2500 (PN 20 ~ PN420)

Bahan

Bahan utama: A216 WCB 、 WCC; A217 WC6 、 WC9 、 C5; Baja stainless Austenitik 、 CA352 LCB 、 LCC; M35-1; A890 4A (CD3MN) 、 5A (CE3MN) 、 B 148 C95800 、 C95500, jsb.

Standar desain

BS 1873 、 ASME B16.34 、 GB / T 12235 、 GB / T 12224

Panjang struktural

ASME B16.10 、 GB / T 12221

Nyambung tungtung

ASME B16.5 、 ASME B16.25 、 GB / T 9113 、 GB / T 12224

Standar tés

API 598 、 ISO 5208 、 GB / T 26480 、 GB / T 13927

Metode operasi / td>

handwheel, gear bevel, aktuator listrik, aktuator pneumatik

Widang aplikasi

Pikeun aplikasi dina bidang sapertos, pemurnian minyak bumi, rékayasa petrokimia, minyak luar negeri, minyak pemurni, LNG, rékayasa kimia, jst.

Babasan sanésna 1

Raray panyegel tina korsi klep sareng klep clack anu ngawangun-up dilas sareng alloy keras pikeun ningkatkeun résistansi érosi sareng manjangan umur klep jasa

Babasan séjén 2

Gesekan antara sealing raray langkung alit nalika muka sareng nutup, mempermudah umur jasa langkung lami.

Babasan anu sanés 3

Katup klep nyaéta tina jinis taper, jarum, bola sareng parabola, sareng tiasa dianggo pikeun ngatur tingkat aliran.

Babasan séjén 4

SS + grafit atanapi segel logam atanapi mekelan nyalira tekanan diadopsi antara awak klep sareng bonét pikeun sealing anu dipercaya

Babasan séjén 5

Struktur batang naék, sahingga posisi saklar klep jelas dina pandangan

Babasan séjén 6

Benang bobot klep moal kontak sareng médium, janten korosi sedeng kana benang dikirangan.

Babasan anu sanés 7

A clearance tangtu disadiakeun antara klep clack sareng bobot klep. Anjeun tiasa nyaluyukeun nyalira. Panyegelan tiasa dipercaya.

Babasan sanés 8

Katup klep tiasa dimesin janten parabola, bentuk bola, jarum, sareng sajabana numutkeun sarat konsumén. Éta tiasa dianggo pikeun pangaturan (penyesuaian kasar) dina pipa.

Babasan sanés 9

Stroke pondok cocog pikeun aplikasi dina posisi anu sering dibuka.

Babasan sanés 10

Ngalangkungan desain struktural sareng milih struktur pengepakan anu wajar sareng pemasok pengemasan anu mumpuni, klep tiasa nyumponan sarat uji panyegelan Kelas A tina ISO 15848 FE.

Awak sareng bonét kelas 150 ~ Klep bola dunya kelas 900 biasana nganggo kancing sareng kacang, awak sareng bonét kelas 1500 ~ 2500Lb biasana nganggo desain segel tekanan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali