produk

Casting Gate Valves,PSB,BB Desain

Katerangan pondok:

Casting gate valves

1- Casting Karbon Steel, Stainless Steel, duplex jeung bahan husus

2- tungtung flange, butt dilas

3- Metal seated

4- Bolt Bonnet jeung Tekanan Seal Bonnet

5- 150Lb & 2500Lb

6-2"~60"


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Panjelasan Produk

Klep gerbang ngaganjel

Modél

Z40H-gerbang klep

diaméterna nominal

2" ~ 60" (50mm ~ 1500mm)

Suhu operasi

-196 ℃ ~ 593 ℃ (kisaran suhu jasa bisa rupa-rupa pikeun bahan béda)

Tekanan operasi

150-2500 KELAS

Bahan

Bahan utama: A216 WCB, WCC;A217 WC6, WC9;A351 CF8, CF8M, CF3, CF3M, CF8C;A352 LCB, LCC;, Duplex, Super Duplex;ASME B 148 C95800, C95500, jsb.

Standar desain

API 600 ASME B16.34 GB 12234 GB 12224

Panjang struktural

ASME B16.10

Nyambung tungtung

ASME B16.5, ASME B16.25

Standar tés

JB/T9092, GB/T13927, API 598, ISO 5208

Métode operasi

, Actuator Motorized, actuator pneumatic, roda leungeun, gearkotak, Aktuator Bermotor,

Widang aplikasi

Pikeun aplikasi dina widang kayaning industri kakuatan listrik, pemurnian minyak bumi, rékayasa pétrokimia, minyak lepas pantai, rékayasa cai ketok dina konstruksi urban, rékayasa kimia, jsb.

Katerangan séjén 1

Ngaliwatan ngaronjatkeun desain struktural jeung milih struktur packing lumrah jeung supplier packing mumpuni, nu valves bisa minuhan sarat test sealing Kelas A ISO 15848 FE.

Katerangan séjén 2

The klep Gerbang nyaeta tina ngaganjel jeung tipe tahan banting nu bisa ngimbangan deformasi slight, jadi kinerja sealing téh alus.

Katerangan séjén 3

Rising struktur bobot, sahingga posisi switch klep jadi jelas di glance a

Katerangan séjén 4

Benang batang klep moal aya hubunganana sareng sedeng, ku kituna korosi sedeng kana benang diréduksi.

Katerangan séjén 5

Momen switching leutik, sealing dipercaya

Katerangan séjén 6

SS + grafit atawa segel logam atawa tekanan timer sealing diadopsi antara awak klep na bonet pikeun sealing dipercaya

Katerangan séjén 7

résistansi aliran leutik, kapasitas aliran tinggi jeung ciri aliran alus

Katerangan séjén 8

Pikeun valves Gerbang leutik, interchangeability nu bisa ensured kalawan prosés tooling.

Katerangan séjén 9

The sealing rupa korsi klep na klep clack nu ngawangun-up dilas kalawan alloy teuas pikeun ngaronjatkeun daya tahan erosi sarta manjangkeun umur jasa klep.

Desain Disc

Gate valves kalawan NPS> = 2 mangrupakeun Gerbang fléksibel, Gerbang valves kalawan NPS <2 mangrupakeun gerbang padet.

Upami dipénta ku palanggan, sistem impak packing anu dimuat Belleville tiasa diadopsi pikeun ningkatkeun daya tahan sareng réliabilitas segel bungkusan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali