Tentang Kami

Tentang Kami

b77e91b47

● Produk énergi ● Quality mastikeun ● Service efisien

3E Engineering Corporation Limited mangrupikeun hiji-toko produsén klep industri sareng supplier di Cina anu diadegkeun dina 2003,3E hartina produk énergi, mastikeun kualitas, jasa efisien.Urang ngahijikeun R&D, pabrik, integrasi sumberdaya sareng jasa dagang kana hiji.Pikeun 18 taun, kami geus komitmen pikeun manggihan solusi pikeun konsumén urang jeung nyadiakeun layanan profésional dina hormat duanana valves umum jeung husus.

1 (1)
1 (2)
ae007deb

Urang boga opat puseur well-junun: puseur pamasaran, puseur manajemén ranté suplai, puseur manufaktur sarta puseur integrasi.Masing-masing ngalaksanakeun tugasna sorangan dina aspék anu béda-béda tapi janten opat mesin anu kuat, nyetir 3E payun dina arah anu sami - nawiskeun produk sareng jasa anu langkung saé pikeun klien kami.

Lingkup bisnis urang ngalibetkeun Manufaktur, Desain jeung molding, stocking klep, labling jeung packing, actuation klep, repairing na reconditioning, Dina rojongan situs jsb….

Utamana produk kami kalebet klep umum klep bal (ukuran: 0.5 "pikeun 56", tekanan: 150Lb dugi ka 2500Lb), klep gerbang (ukuran: 0.5" dugi ka 60", tekanan: 150Lb dugi ka 2500Lb), klep dunya (ukuran: 0.5). "ka 24", tekanan: 150Lb ka 4500Lb), pariksa valves (ukuran: 0,5 "pikeun 60", tekanan: 150Lb ka 2500Lb), valves colokan (ukuran: 0,5 "pikeun 36", tekanan: 150Lb ka 2500Lb), valves kukupu (ukuran: 2 "pikeun 48", tekanan: 150Lb mun 900Lb), saringan (ukuran: 2 "pikeun 36", tekanan: 150Lb mun 900Lb) jeung fittings ogé suplai pikeun produk ngaropéa., Sadaya bahan anu dijieun pikeun mastikeun spésifikasi. jeung standar industri, nu ngawengku ANSI, API, BS, DIN, JIS, GB na JB.rékayasa 3E sacara lega dilarapkeun dina widang pembangkit listrik, kimia jeung pétrokimia, minyak jeung gas, metalurgi, kapal-gedong, ubar, jeung industri perlindungan lingkungan. rojongan ku tim tech kuat sarta tim jualan terampil, produk urang ogé diékspor ka AS, Mexico, Italia, Brazil, Afrika Kidul jeung Wétan Tengah jsb…….. nu nyugemakeun konsumén urang jeung kualitas luhur jeung layanan alus.

Urang pikir leuwih ti cusomters.Salila Maret bisnis urang, kami geus ngadegkeun hubungan pohara alus jeung konsumén,.Urang salawasna tarung pikeun nyieun nilai-ditambahkeun ka konsumén urang, Urang nganggap pangabutuh jeung kapentingan customer urang salaku urang sorangan, Pikeun ngaronjatkeun kualitas sarta jasa sadaya waktu nyaéta tujuan urang, Urang bisa nawarkeun harga nu lumrah jeung istilah pangmayaran jeung pangiriman gancang, Iook maju ka gawe kalawan leuwih konsumén sakuliah dunya pikeun nyieun nilai babarengan.