Produk

3pc Forged Trunnion Ball Valves

Pedaran pondok:

3pc Ditempa klep bal trunnion

1- baja karbon palsu, stainless steel, duplex, bahan khusus

2- Flange tungtung, Butt dilas

3- Korsi logam sareng korsi lemes

4- 150Lb ~ 2500Lb

5- 2 "~ 56"


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Panjelasan Produk

Klep bal dipasang Trunnion

Modél

Klep bal dibereskeun Q47F

Diaméter nominal

NPS 2 ~ NPS 56

Suhu operasi

-46 ℃ ~ 121 ℃> = 150 ℃ (Logam)

Tekanan operasi

KELAS 150 ~ KELAS 2500

Bahan

A105 、 LF2 、 LF1 、 F11 、 F22 、 F304 、 F316 、 AF51, jsb.

Standar desain

API 6D 、 ISO 17292

Panjang struktural

ASME B16.10

Nyambung tungtung

ASME B16.5 、 ASME B16.25

Standar tés

API 598 、 API 6D

Métode operasi

Pakem, girboks, aktuator listrik, aktuator pneumatik

Widang aplikasi

Cai, minyak bumi sareng gas alam

Babasan sanésna 1

Paranti ngonci disayogikeun pikeun nyegah panyalahgunaan klep.

Babasan séjén 2

Desain struktur pencegahan flyout bobot klep, pikeun nyegah kacilakaan kusabab flyout batang klep disababkeun ku tekanan anu teu normal dina kamer

Babasan anu sanés 3

Desain seuneu sareng antistatik

Babasan séjén 4

Batang klep sareng korsi klep dilengkepan sistem suntikan.

Babasan séjén 5

DBB (blok dua kali sareng perdarahan) fungsi

Babasan séjén 6

Bosen pinuh klep merenah pikeun pigging, résistansi aliran leutik sareng kapasitas aliran tinggi

3E Téknik ngahasilkeun sacara umum klep bal trunnion tina casting baja sareng awak stainless steel, Nanging, upami diperyogikeun ku palanggan, ngajalin baja karbon sareng stainless steel sareng anu sanés khusus.

bahan palsu ditempokeun, dimana diménsi flensa sareng dimensi nyanghareupan sami sareng tuang klep bola trunnion.

Kacuali klep bal bolong pinuh, Téknik 3E ogé nyayogikeun klep bal kalayan bolongan suda pikeun nyumponan kabutuhan pelanggan anu béda-béda, anu henteu ngan ukur nurunkeun biaya sareng harga, tapi ogé nyayogikeun sarat khusus konsumén.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali