Produk

2pc Ditempa Ngapung bal Klep

Pedaran pondok:

2pc ditempa klep bal ngambang

1- baja karbon palsu, stainless steel, duplex, bahan khusus

2- Flange tungtung, Butt dilas

3- Korsi logam sareng korsi lemes

4- 150Lb ~ 2500Lb

5- 0,5 "~ 10"


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Panjelasan Produk

Klep bal ngambang

Modél

Klep bal ngambang Q41F

Diaméter nominal

NPS 1/2 ~ NPS 10

Suhu operasi

-46 ℃ ~ 120 ℃ (Lemes)> = 150 ℃ (Logam)

Tekanan operasi

KELAS 150 ~ KELAS 2500

Bahan

A105 、 LF2 、 LF1 、 F11 、 F22 、 F304 、 F316 、 AF51, jsb.

Standar desain

API 608 、 ISO 17292 、 BS 5351

Panjang struktural

ASME B16.10

Nyambung tungtung

ASME B16.5 、 ASME B16.25

Standar tés

API 598

Metode operasi / td>

Pakem, girboks, aktuator listrik, aktuator pneumatik

Widang aplikasi

Cai, minyak bumi sareng gas alam

Babasan sanésna 1

Paranti ngonci disayogikeun pikeun nyegah panyalahgunaan klep.

Babasan séjén 2

Desain struktur pencegahan flyout bobot klep, pikeun nyegah kacilakaan kusabab flyout batang klep disababkeun ku tekanan anu teu normal dina kamer

Babasan anu sanés 3

Desain seuneu sareng antistatik

Babasan séjén 4

Bosen pinuh klep merenah pikeun pigging, résistansi aliran leutik sareng kapasitas aliran tinggi

Desain flange pengepakan tradisional parantos ningkat janten dua struktur sapotong, nyaéta, janten salaku kelenjar flange sareng kelenjar, anu terakhir ngahubungi kelenjar kalayan permukaan bola, Maka, kelenjar na tetep nangtung salawasna, sareng dijejeran internal ku rungkun PTFE pikeun nyegah galling ngalawan sareng gesekan antara bobot, anu ogé tiasa ngirangan operasional klep.

Dumasar kana sarat konsumén, desain pengetasan bungkus tiasa dianggo pikeun kéngingkeun segel pengepakan bobot anu langkung dipercaya, anu dimuat ku cinyusu bevelling.

Pikeun nyegah klep bal tina operasi anu salah, konci konci kalayan 90 deg pad posisi kabuka sareng caket parantos disayogikeun, anu tiasa dikonci sakumaha diperyogikeun. Dina sirah bobot, dimana tuas ngalereskeun, datar sapertos anu dirancang supados klep muka ku tuas sajajar sareng pipa, sareng nganggo tuas belah katuhu kana pipina, klepna ditutup, janten, dipastikeun yén indikator klep kabuka sareng nutup moal pernah tiasa lepat.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali