Produk

2pc Casting Ngambang Bola klep

Pedaran pondok:

1- Casting Baja Karbon sareng Baja Karat

2- Flange tungtung

3- Dipangku lemes sareng korsi logam

4- 150Lb & 2500Lb

5- 0,5 "~ 10"


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Panjelasan Produk

Klep bal ngambang

Modél

Klep bal ngambang Q41F

Diaméter nominal

NPS 1/2 ~ NPS 10

Suhu operasi

-46 ℃ ~ 120 ℃ (Lemes)> = 150 ℃ (Logam)

Tekanan operasi

KELAS 150 ~ KELAS 2500

Bahan

WCB 、 LCC 、 LCB 、 WC6 、 WC9 、 CF8 、 CF8M 、 A890-4A, jsb.

Standar desain

API 608 、 ISO 17292 、 BS 5351

Panjang struktural

ASME B16.10

Nyambung tungtung

ASME B16.5 、 ASME B16.25

Standar tés

API 598

Metode operasi / td>

Pakem, girboks, aktuator listrik, aktuator pneumatik

Widang aplikasi

Cai, minyak bumi sareng gas alam

Babasan sanésna 1

Paranti ngonci disayogikeun pikeun nyegah panyalahgunaan klep.

Babasan séjén 2

Desain struktur pencegahan flyout bobot klep, pikeun nyegah kacilakaan kusabab flyout batang klep disababkeun ku tekanan anu teu normal dina kamer

Babasan anu sanés 3

Desain seuneu sareng antistatik

Babasan séjén 4

Bosen pinuh klep merenah pikeun pigging, résistansi aliran leutik sareng kapasitas aliran tinggi

Desain korsi khusus

Klep bal anu ngambang ngadopsi desain struktur segel segel fleksibel, nalika tekanan sedeng langkung handap, area kontak tina ring korsi sareng balna langkung alit, janten babandingan panyegelan anu langkung luhur dibentuk di tempat cincin segel sareng kontak bola pikeun mastikeun dipercaya sealing. nalika tekanan sedeng langkung luhur, daérah kontak atanapi segel cingir sareng bal janten langkung ageung sareng deformasi élastis tina cincin segel, janten cincin segel tiasa nahan dorong sedeng anu langkung luhur tanpa rusak

Inpo tambahan

IOM sayogi

NACE MR01-75 Sadia

Kauntungan Kompetitif Primiary

Lukisan: Salaku paménta klien

Bungkus Methords-Vaneer Case, kotak Kayu Fumigasi

Periode Pangiriman: Gumantung Kana QTY, tapi ampir 20 ~ 45 dinten

Syarat pamayaran: TT atanapi LC, Atanapi Kiridit (Gumantung)

Teu kedah MOQ

Harga pangsaéna

Jasa saatos-jualan efisien

Fob Shanghai atanapi Ningbo

Nampi inspeksi TPI

Disayogikeun uji coba NDE kana klien anu meryogikeun

Pasar Ékspor Utama: Éropa, Amérika Kalér, Afrika, Amérika Latin

Jaminan Mutu 12 bulan ti tanggal Bill Of Lading


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali